zondag 8 augustus 2010

Informatie over het kinderprogramma

Er is het één en ander bekend over het kinderprogramma! Voor veel ouders terecht een belangrijk gegeven in de keuze om wel of niet naar het JM Congres te komen.

De kinderen, die naar Haarlem komen, verblijven met zijn allen in het Stayokay Hostel in Haarlem. Hier zullen ze vrijdagavond met open armen ontvangen worden en is er een leuk avondprogramma voor ze samengesteld.

Op zaterdagochtend wordt er natuurlijk eerst met de hele groep ontbeten, waarna de allerkleinsten en de wat grotere kinderen hun eigen programma hebben. De allerkleinsten gaan eerst knutselen en kleuren om vervolgens op een piratenspeurtocht te gaan. De wat oudere kinderen beginnen aan een ware zeskamp.

Na de lunch is er voor de kleinere kinderen een clown, een springkussen en nog vele andere activiteiten. De oudere kinderen gaan verder met een GPS speurtocht! Die avond is er een diner én een feest. Op zondagochtend is er een heerlijk ontbijt, waarna de kinderen opgehaald worden door hun ouders.

Tijdens het kinderprogramma zijn er altijd begeleiders van de organisatie en studenten van de Pabo aanwezig. Kortom: de kinderen zullen het net zo naar hun zin hebben, als de ouders!

3 opmerkingen:

  1. Zou handig zijn om via een RSS link de blog te kunnen volgen ('feed' gadget toevoegen bij 'ontwerpen')

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,

    Vanaf welke leeftijd zijn de kinderen welkom?
    Hoeveel kinderen verwachten jullie?
    Ik heb mijn dochter niet opgegeven maar misschien vindt ze het wel heel leuk! Wat specifiekere details kan helpen!

    Groet,
    Athalie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alle kinderen tussen de 5 en 12 jaar zijn welkom op het congres. We verwachten zo'n 30 kinderen (gebaseerd op de aantallen uit het verleden).

    BeantwoordenVerwijderen